Keuze menu

 

    Ommoordsehof 11
    3056 JR Rotterdam

T : 010-2207078
E : praktijk@wellnessfysio.nl


Volg Welness Fysio Ten Wolde op Facebook

 

 
     
 

Sportmassage Rotterdam

Masseren is goed voor elk mens, want het niet lekker in je vel zitten hoeft niet meer als je respect hebt voor je eigen lichaam en er goed voor zorgt. Een therapeutische massage helpt lichamelijk en geestelijk ontspannen en dat kunnen we regelmatig goed gebruiken. Je draagt teveel taken of verantwoordelijkheden op je schouders mee? Je voelt de druk van steeds maar presteren of je maakt je zorgen? Zomaar enkele voorbeelden wat kan leiden tot spanning.

Vaak zet die spanning zich vast. De een krijgt hoofdpijn of voelt de spanning in zijn nek als vermoeidheidspijn, een ander krijgt pijnlijke plekken aan de binnenkant van zijn schouderbladen. Lichaam en geest werken sterk op elkaar in. Wanneer we te veel van onszelf vragen, zet het lichaam zich schrap. Door de spieren die verkrampt reageren soepel te maken, ontspannen niet alleen die spieren, maar kun je ook mentaal weer een beetje ontspannen. Alles lijkt weer door te stromen.

 

“Niets kan zonder onderhoud dus ook je lichaam niet !!”

 

Onderhoud van het lichaam moet een essentieel deel uitmaken van de sportbeoefening. En daar schort het in de regel nogal wat aan.

Massage is een nuttig (eigenlijk onmisbaar) middel om de lichamelijke conditie op peil te houden of te brengen en tevens ook nog eens blessure verminderend en prestatie verhogend werkt. Daarbij zal een sporter die hier regelmatig gebruik van maakt zich beter in zijn vel voelen zitten en zelfverzekerder zijn.

 

Behandeling vindt plaats volgens afspraak. Neem contact op voor de mogelijkheden 010-2207078 of via het contactformulier

Voor meer informatie en de mogelijkheden over sportmassage en sportverzorging:

www.mabru-sportcare.nl

 

 

© Copyright Wellness Fysio