Keuze menu

 

    Ommoordsehof 11
    3056 JR Rotterdam

T : 010-2207078
E : praktijk@wellnessfysio.nl


Volg Welness Fysio Ten Wolde op Facebook

 

 
     
 

Ervaringen

 

Ervaringen op Zorgkaart Nederland

 

In mijn hardloopgroep worden de namen van fysiotherapeuten van Tenwolde regelmatig genoemd. In mijn voorbereiding naar Dé marathon in Rotterdam heb ik 3 behandelingen gehad en een aantal goede tips. Hardlopen is weer een feest.

Door intensieve revalidatie heb ik te maken gehad met alle fysiotherapeuten van deze praktijk. Ze hebben het beste met je voor en halen het beste uit je lichaam. Ben zeer tevreden en heb van iets negatief toch iets positiefs terug gekregen. Ook het sporten in Wellness Centre Terbregge is mij zeer goed bevallen door de prettige, professionele en gezellige sfeer en mensen.

 

Na jarenlang knieklachten te hebben, ben ik geopereerd, op advies van Arjan, door orthopedisch chirurg Manfred Vischjager. Na 3 maanden revalidatie sta ik probleemloos op de golfbaan.

 

Na een tweetal behandelingen Dry Needling elders ben ik overgestapt, op advies van een kennis, naar de praktijk van Arjan. Wat een verschil van behandelen!! Pijn bij Dry Needling was minimaal en de resultaten optimaal. Ik kan deze praktijk iedereen aanraden.

 

Na mijn nieuwe knie operatie ben ik terecht gekomen bij deze praktijk. Fantastische fysio’s. Arjan kwam de eerste paar keer bij mij thuis om mijn knie te behandelen. Daarna ben ik naar de praktijk gegaan om samen met Brigitte en Ferry (i.v.m. vakantie Arjan) de spieren van mijn geopereerde been te versterken. Ik loop weer als een jonge vent ;-)

 

Fysiotherapeuten, die hun kennis en kwaliteit hoog houden. Een praktijk waar je terecht kan met je klachten. Omdat deze praktijk ook ’s avonds geopend is, ben ik op aangeraden van een vriend, hier gaan revalideren na mijn voorste kruisband operatie. 2x per week revalideren om een maximaal resultaat te krijgen. Door in mijn revalidatietraject de meest vreemde kracht en stabiliteit oefeningen te trainen, speel ik weer 2x per week voetbal. Heerlijk om weer buiten te kunnen sporten!! Bedankt kanjers van therapeuten.

 

Vaklui, vriendelijk, humor, kennis van zaken en echte Rotterdammers, niet lullen maar werken

 


 
 

© Copyright Wellness Fysio